8 thoughts on “Percy Barnevik, om nu någon undrade.

  1. Var inte han för ett tag sedan anklagad för sexuella övergrepp? Var det från en kvinnlig anställd till honom? Någon som har en uppdatering?

  2. Det låter mer som en besvärjelse. Han vill “putsa på” sin image gentemot feminister. Tyvärr verkar han inte förstå vilka krafter han ger vatten på deras kvarnar. Om nu kvinnor är så fantastiskt plikttrogna, varför har han bara en kvinnlig kandidat med när det ska anställas eller tillsättas styrelser? Låter mer som ett alibitänk. Kvinnor är väl dessutom billigare i drift, de jobbar ju t ex gratis efter kl 15 enligt LO. Nä, det här handlar om att han vill putsa på sin image, han har fattat att feminism går hem nu eller så vill han öka tryckte på yngre konkurrenter. Barnevik har ju inget att förlora nu, han har sitt på det torra. För honom spelar det ingen roll om näringslivet så brakar ihop under absurda kvoteringskrav.

    • Oj, lite märklig meningsbyggnad där: “vilka krafter han ger vatten på kvarnarna” kanske låter bättre.

  3. Förslag till förbättring: “vilka krafter som får vatten på sin kvarn” eller helt enkelt : “vilka krafter han ger sitt stöd till/främjar” (Kunde inte låta bli, som den språkmänniska jag är).

Comments are closed.